Ρινικό σπρέι για τον κορονοιο γεννά ελπίδες.

Ένα ρινικό σπρέι, το οποίο μπλοκάρει την απορρόφηση του κορωνοϊού από τον οργανισμό αναπτύσσει μία ομάδα επιστημόνων, με τις μέχρι στιγμής έρευνες να δείχνουν ότι το σκεύασμα προστάτευσε εντελώς  τα τρωκτικά όπου έχει γίνει το πείραμα μέχρι στιγμής.

Το σπρέι, που περιγράφεται από τους επιστήμονες ως μη τοξικό, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα νέο «όπλο» κατά της πανδημίας, αφού η καθημερινή χρήση του θα λειτουργούσε σαν το εμβόλιο  και χωρίς παρενέργειες.

Η έρευνα διεξάγεται εδώ και μήνες από επιστήμονες του Columbia University Medical Center της Νέας Υόρκης, του Erasmus Medical Center της Ολλανδίας και του Cornell University.

Η προστασία του σπρέι διαρκεί περίπου 24 ώρες, ενώ το κόστος παραγωγής του θεωρείται χαμηλό και η φύλαξή του δεν απαιτεί ψυγείο και γενικά χαμηλές θερμοκρασίες που απαιτεί το εμβόλιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σατανιστική έκσταση από Αδρενοχρώμιο βασανισμένων παιδιών..-VIDEO- Ο Σατανάς καλεί τς Λεγεώνες του, 1796-1797, Sir Thomas Lawrence PRA (1769 – 1830). Το 1830 ο πίνακας εκτέθηκε στο Βρετανικό Ίδρυμα με τον στίχο του Μίλτον ως τίτλο του, «Σατανά! – Ξύπνα, σήκω ή πέσε για πάντα!»

Ποιμενικός Ανατολίας...(kangal)

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είπε ότι ο κοροναϊός ήταν τεχνητός..Mike Pompeo στο « This Week » ABC.