Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είπε ότι ο κοροναϊός ήταν τεχνητός..Mike Pompeo στο « This Week » ABC.


Στη βιασύνη του να κατηγορήσει το Πεκίνο ότι εξαπέλυσε τη μάστιγα του Covid-19 σε έναν ανυποψίαστο κόσμο, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είπε ότι ο κοροναϊός ήταν τεχνητός.

«Οι καλύτεροι εμπειρογνώμονες μέχρι στιγμής φαίνεται να πιστεύουν ότι ήταν τεχνητός. Δεν έχω λόγο να τους αρνηθώ σε αυτό το σημείο », δήλωσε ο Mike Pompeo στο « This Week » της ABC.

Ο Πομπέο χρησιμοποίησε τον χρόνο του για να κατηγορήσει για άλλη μια φορά την Κίνα ότι κάλυψε τη σοβαρότητα του Κόβιντ-19 στις πρώτες μέρες της επιδημίας. «Το Κινέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα είχε την ευκαιρία να αποτρέψει κάθε καταστροφή που έχει έρθει στον κόσμο» , ισχυρίστηκε. «Οι Αυστραλοί συμφωνούν με αυτό, ακούτε ότι οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να λένε το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι ολόκληρος ο κόσμος είναι ενωμένος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σατανιστική έκσταση από Αδρενοχρώμιο βασανισμένων παιδιών..-VIDEO- Ο Σατανάς καλεί τς Λεγεώνες του, 1796-1797, Sir Thomas Lawrence PRA (1769 – 1830). Το 1830 ο πίνακας εκτέθηκε στο Βρετανικό Ίδρυμα με τον στίχο του Μίλτον ως τίτλο του, «Σατανά! – Ξύπνα, σήκω ή πέσε για πάντα!»

Ποιμενικός Ανατολίας...(kangal)