Στα πατώματα η τούρκικη λίρα...Πτώχευση της Τουρκίας βλέπουν οι οικονομικοί αναλυτές..



Σε ιστορικά χαμηλά έναντι του δολαρίου υποχώρησε χθες η τουρκική λίρα με την ισοτιμία να διαμορφώνεται σε 1 δολάριο έναντι 7,26 λιρών, ξεπερνώντας ακόμη και το ψυχολογικό όριο του ενός δολαρίου έναντι 7,24 τουρκικών λιρών που είχε υποχωρήσει τον Αύγουστο του 2018.

Ο οικονομολόγος  και αρχηγός του νέου κόμματος (Κόμμα Δημοκρατίας και Προόδου) Αλί Μπαμπατζάν δηλώνει στο FOX TV ότι η Τουρκία θα πρέπει να αναζητήσει επιλογές δανεισμού που θα επιτρέψει στην κεντρική τράπεζά της να αποκτήσει ρευστότητα σε ξένο νόμισμα. “Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF) είναι ένας οργανισμός αλλά όχι ο μοναδικός”, πρόσθεσε.

Αν δεν καλυφθεί η ανάγκη απο ξένο συνάλλαγμα μπορεί να επιταχυνθεί η υποτίμηση της τουρκικής λίρας και να πτωχεύσει η Τουρκία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σατανιστική έκσταση από Αδρενοχρώμιο βασανισμένων παιδιών..-VIDEO- Ο Σατανάς καλεί τς Λεγεώνες του, 1796-1797, Sir Thomas Lawrence PRA (1769 – 1830). Το 1830 ο πίνακας εκτέθηκε στο Βρετανικό Ίδρυμα με τον στίχο του Μίλτον ως τίτλο του, «Σατανά! – Ξύπνα, σήκω ή πέσε για πάντα!»

Ποιμενικός Ανατολίας...(kangal)

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είπε ότι ο κοροναϊός ήταν τεχνητός..Mike Pompeo στο « This Week » ABC.